Ігровий набір з дерева Дорожні знаки Lam Toys


Виробник: Lam Toys
Модель: lam 5025
Наявність: На складі
1 195
Купити

Опис

Дерев'яний розвиваючий набір «Дорожні знаки» складається з 18 складових дорожніх знаків (власне дорожній знак, стійка і незабарвлене підставу), висотою 15-16 см, розмір знака 5х5 см. Дорожні знаки упаковані в дерев'яну коробку.

    Дитяча навчальна дерев'яна іграшка познайомить хлопчиків і дівчаток з правилами дорожнього руху і дорожніми знаками, допоможе вивчити і закріпити правила поведінки дитини на дорозі та підвищить його безпеку.

    Запропонуйте малюкові додати в гру інші іграшки і створіть разом з ним власне місто з безліччю доріг, перехресть, будівель і споруд. Відчуйте себе водієм і пішоходом, проговорите з малюком правила поведінки на дорозі.

Подбайте про безпеку малюка з самого раннього віку.

Виробник: Lam Toys

Вага: 1.20 кг

Вік: з 3 років

Розмір іграшки см. (ДxШxВ): 27.00х22.00х6.00


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються мелкая моторика, мышление, внимание, память, наблюдательность, способность к анализу, сравнению, обобщению