Іграшка дерев'яна Viga Toys Автотрек (59610) - afk 59610


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 59610
Наявність: Нет в наличии
1 110
Купити

Опис

    Для хлопчика іграшки на автомобільну тематику значать дуже багато. Він може проводити години з машинками і пов'язаними з ними атрибутами, представляючи себе знаменитим автогонщиком.

    Відмінним подарунком для юного автомобіліста стане ігровий набір Трек від Viga Toys. Яскравий оригінальний комплект принесе йому масу приємних хвилин і буде предметом його особливої ​​гордості. Виріб зроблено з натуральної, екологічно чистої деревини і повністю безпечно. Всі компоненти пофарбовані стійкою, але при цьому нетоксичного фарбою, яка не здатна викликати алергію. Вона максимально довго зберігає свій первісний вигляд і колір. Малюк із задоволенням буде запускати машинки по доріжках багаторівневого треку. Строкаті авто поплив зверху вниз від легкого руху руки. Таке заняття допоможе розвинути точні рухи рук, навчить концентруватися і зосереджуватися.

    Відомий виробник гарантує безпеку сировини своєї продукції, її якість і користь для всебічного розвитку дитини. Підприємство розміщене в Китаї і обладнано високотехнологічної апаратурою, що дозволяє Viga Toys створювати найсучаснішу продукцію.

Вік: з 3 років

Матеріал: дерево

Комплектація: багаторівневий трек, 4 різнокольорових машинки

Виробник: Viga Toys

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, уява, фантазія, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, власне мислення, емоційне благополуччя