Іграшка дерев'яна Viga Toys Полуничний торт (51324) - afk 51324


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 51324
Наявність: Нет в наличии
327
Купити

Опис

    Маленькі господині і поварята будуть в захваті від чудової іграшки бренду Viga Toys. Набір Полуничний торт представляє собою шикарний пиріг, який складається з декількох частин. Деталі виготовлені з натурального дерева і тематично пофарбовані. Нетоксичний і безпечне покриття на водній основі не обсипається з деталей.

    У наборі компанії Viga Toys є невеликий ніж, яким можна різати незвичайний полуничний тортик. Цікавий комплект стане прекрасним аксесуаром для рольових ігор малятка. Дівчинка зможе уявити себе кухарем і відкрити вишуканий ресторан, а може накрити святковий стіл і пригостити всіх ляльок чаєм з смачним пирогом.

    Дитина в легкій і невимушеній формі буде тренувати уяву, дрібну моторику і координацію рухів. Набір можна використовувати не тільки вдома, але і в дитячих садах і центрах раннього розвитку. У колективі малюк придбає необхідні соціальні навички і отримає величезне задоволення від захоплюючої гри.

Вік: від 2 років

Матеріал: дерево

Комплектація: ігровий набір

Виробник: Viga Toys

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 2+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, уява, фантазія, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, власне мислення, емоційне благополуччя