Ігровий столик для піску та води Тварини R 399-6 - igs R 399-6


Виробник: A-Toys
Модель: igs R 399-6
Наявність: На складі
 835  727
Купити

Опис

Представляємо вам наш найкращий вибір на сьогоднішній день – столик пісочниця з кришкою.

Цей столик пісочниця стане справжнім відкриттям для дітей дошкільного віку. А наявність у нього кришки надає ігровому процесу нових можливостей! Тепер ваше маля зможе не тільки грати в піску, але й використовувати столик для малювання, кінетичного піску та інших творчих занять. Розвивайте уяву вашої дитини та розширюйте її горизонти з нашим столиком-пісочницею.

Однією з головних рис цього столика є можливість використання його для групових ігор. Це сприятливо впливає на розвиток комунікативних навичок вашої дитини, допомагаючи їй навчитися працювати в команді та спілкуватися з іншими дітьми. Для зручності використання столик розділений на дві відокремлені частини, що дозволяє вашому малюку самостійно або спільно з друзями проводити цікаві ігри.

Крім того, ніжки знімні, що робить його дуже зручним для транспортування. Ви зможете взяти його з собою на пікнік або відпочинок за містом, щоб ваша дитина завжди мала можливість насолоджуватися грою в піску, де б ви не знаходилися.

У комплекті із цим столиком-пісочницею ви отримуєте все необхідне для повноцінної гри. В комплект входять пісочниця, кришка для пісочниці, ніжки столика та набір для гри з піском, що складається з 9 елементів: лійка, лопатка, граблі та 5 форм у вигляді тварин. Ваша дитина буде в захваті від такої різноманітності іграшок!

Розміри столика становлять 42.5 х 29 х 25.5 см, а упаковки - 43.5 х 9.5 х 29.5 см. Це ідеальні розміри для дитячої ігрової зони, де ваш малюк зможе безпечно та із задоволенням проводити час.

Замовте столик пісочниця з кришкою прямо зараз і даруйте своїй дитині радість та веселощі щодня.

Характеристики

Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються сенсорика, дрібна моторика, логічне мислення