Іграшка-підвіска з гризуном Baby Mix Метелик, 22 см - ves P/1130-0200


Модель: ves P/1130-0200
Наявність: Нет в наличии
451
Купити

Опис

    Вашій увазі пропонується дивовижна за красою іграшка-підвіска під назвою «Метелик», яку можна використовувати з перших днів народження дитинки. Завдяки надійній системі кріплення іграшку можна підвішувати на будь-який тип коляски, автомобільного крісла або дитячого ліжечка.

     Модель являє собою метелика з добрими очима і крильцями. Вона пошита з текстилю, різного за кольором і структурі. Також до виробу прикріплені два різнокольорових прорізувача для ясен.

    Для виробництва моделі використовувалися абсолютно нетоксичні і екологічно нешкідливі матеріали, завдяки чому підвіска «Метелик» не здатна бути причиною алергічної реакції, запаморочення або отруєння. Найбільший інтерес дана іграшка викличе у допитливих дівчат, і використовувати її можна з перших днів народження дитини.

    За допомогою «Метелика» дитина зможе знайомитися з навколишнім світом, розвивати моторику пальчиків, тактильні навички, координацію рухів, уяву, пам'ять і творчі здібності. З такою підвіскою від фірми Baby Mix ваш малюк ніколи не занудьгує, і ніколи не буде вередувати.

Вік: 0+

Матеріал: текстиль, пластик

Виробник: Baby Mix

Характеристики

Вік
Вік 3міс+