Дитяча іграшка Пральна машина обертається барабан, звук, підсвічування, 3 вішалки (3216 B)


Модель: igs 3216 B
Наявність: Нет в наличии
303
Купити

Опис

Бажаєте подарувати своїй дитині незабутні моменти радості та захоплення? Іграшкова пральна машина зробить кожну ігрову сесію неймовірно цікавою та навчальною!

Ми представляємо вам нашу милу пральну машинку для дітей. Ця яскрава іграшка пожвавить дитячу кімнату і стане незамінним супутником у розвагах вашого малюка. Зовнішній вигляд машини вражає своєю милістю, а функціональність приковує увагу з першого погляду.

Принцип роботи машини заснований на простоті та інтуїтивній зрозумілості, що робить її ідеальним вибором навіть для найменших користувачів. Дитина зможе легко завантажувати свої улюблені іграшки в барабан, додавати "порошок" у спеціальний відсік та налаштувати температуру – все як у справжній пральній машині!

Але це ще не все! Відтворення звуків прання та обертання барабана створюють атмосферу справжнього процесу прання. Маленький червоний вогник на машинці додає реалізму та цікавості. А щоб досвід був повним, в комплекті йдуть навіть 3 маленькі вішалки для одягу, щоб ваша дитина могла навчитися доглядати за своїми іграшками, що "стоять в гардеробі".

Іграшка працює від 3-х стандартних батарейок типу "АА" (не додаються), забезпечуючи тривалий та яскравий ігровий час. Якісні матеріали, з яких виготовлена машина, гарантують безпеку та довговічність, що робить цю іграшку чудовим вибором для вашої дитини.

Дозвольте вашому малюку розвивати відповідальність, акуратність та координацію рухів, граючи з нашою дитячою пральною машинкою. Подаруйте йому чарівний світ захоплюючих ігор та важливих уроків, які залишаться з ним на довгі роки.

Розмір упаковки: 18.5 см × 12 см × 22 см

Не пропустіть шанс зробити подарунок, який принесе радість та користь вашій дитині. Замовте нашу іграшкову пральну машинку зараз!

Характеристики

Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються емоції, фантазія, уява