Дерев'яна іграшка Viga Toys Залізниця 49 деталей (56304) - afk 56304


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 56304
Наявність: На складі
2 265
Купити

Опис

  Дерев'яна іграшка Залізниця Viga Toys містить 49 дерев'яних деталей. Це дерев'яний трек в якому дорога з дерев'яних елементів з'єднується системою пазлів. Локомотив і вагончики з'єднуються один з одним за допомогою магнітів. Магнітні паровозики можуть чіплятися до поїзда в будь-якому порядку. Всі дерев'яні деталі дороги безпечні для дітей. Вони відшліфовані, а краю кубиків закруглені включаючи рейки, поїзди, машини, будівлі. У комплекті є набір дорожніх знаків з дерева, фігурки людей і інші декорації для сюжетно рольових ігор в дитячому садку. Дітям буде цікаво будувати різні варіанти доріг, вивчати дорожні знаки, будувати транспортні розв'язки.


вікова група дітей: від 2 років

матеріал: іграшка з дерева

розмір упаковки: 415 x 285 x 75 мм

вага: 2500 г


В інтернет-магазині Розумні іграшки дерев'яна залізниця Viga Toys представлена ​​з 19 деталями, 39 деталями, 49 деталями, 90 деталями і представлений додатковий набір для залізниці Viga Toys Поїзд із тваринами.


    Іграшки Viga Toys - це безпека і якість іграшок. Спеціалізуються на виготовленні дерев'яних іграшок. Всі товари Viga Toys натуральні, безпечні, освітні та розважальні. Всі фарби і чорнило на іграшках Viga Toys не токсичні, і всі іграшки відповідають стандартам безпеки EN71 і ASTM для іграшок.

 

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються дрібна моторика, власне мислення, емоційне благополуччя