Карта Рослини і тварини України М1:3 000 000, 100х70 см (картон) укр


Модель: kanc 605799
Наявність: Нет в наличии
100
Купити

Опис

Ілюстрована карта «Рослини і тварини України» - яскраве видання, яке використовують для навчання дітей в дитячих садах і початкових класах школи. Таку карту можна купити і для будинку для всебічного розвитку дитини.


Вона містить інформацію про флору і фауну всіх регіонів України. На ній можна побачити, які тварини мешкають в Карпатах, змішаних лісах, лісостепу і степу, кримських горах, в Чорному та Азовському морях.

Окрема частина плаката відведено під перелік найпоширеніших тварин і рослин нашої країни з їх зображеннями.

Написи зроблені українською мовою.

Карта «Рослини і тварини України» з масштабом М1: 3 000 000 надрукована на міцному картоні, тому вона прослужить тривалий час без втрати презентабельного вигляду.

Розмір виробу - 61 х 43 см. Діти можуть розглядати зображення, помістивши видання на стіл або прикріпивши його на стіні.

* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Вік
Вік 6+