Карусель мобіль на ліжечко з пультом TK Group проектор, обертання, мелодії, звуки, колискові, блакитний з салатовим (73814)


Виробник: TK Group
Модель: igs 73814
Наявність: Нет в наличии
848
Купити

Опис

Музична карусель на ліжечко від TK Group – ваш ідеальний вибір для спокійного сну малюка та безтурботного відпочинку батьків!

Наш дитячий мобіль представлений у ніжних та приємних кольорових відтінках, створюючи атмосферу затишку та спокою. У його комплект входять:

  • Режим нічного освітлення до створення казкової обстановки;
  • Кріплення, що забезпечує надійну установку;
  • Проектор зірок, який перетворює кімнату на чарівне зоряне небо;
  • Панель керування для легкості у використанні;
  • Яскраві іграшки звіряток, що повільно обертаються по колу.

Підвісні іграшки та приємні мелодії заспокоюють та розвивають вашого малюка. Зоряне небо сприяє емоційному благополуччю дитини, а рухливі іграшки вчать зосереджуватися на звуках та предметах.

Мобіль обладнаний проектором із чотирма сенсорними кнопками: регулювання гучності, увімкнення та вимкнення світла проектора, а також зміна мелодій.

Додатково, мобіль працює від дистанційного пульта, який дозволяє вмикати та вимикати мобіль, керувати світлом проектора та перемикати мелодії. На вас чекають різноманітні дитячі сміх, природні звуки, звуки тварин, колискові та мелодії.

Музична панель містить близько 20 різних мелодій та звуків, а також надає функцію таймера на 10, 20 та 30 хвилин, щоб підлаштуватися під потреби вашого малюка.

Купити музичну карусель для немовляти або мелодійний мобіль для немовляти - це чудовий подарунок, який принесе радість та комфорт вашій дитині. Не пропустіть можливість створити чарівну атмосферу для вашого малюка! Розмір упаковки: 36 см × 10 см × 28 см.

Ефекти працюють від 3-х батарейок ААА – не додаються.

Виберіть музичну карусель від ТМ TK Group, щоб забезпечити вашого малюка якісним та безтурботним сном, а собі – спокій та впевненість у виборі надійного продукту для вашого маленького скарбу.

Характеристики

Стать дитини
Стать дівчинка;хлопчик
Вік
Вік 0+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються перше сприйняття кольорів, тактильні відчуття, моторика.