Карусель мобіль на ліжечко Добрі сни, звукові та світлові ефекти, 5 підвісок (HL 2018-8 R)


Модель: igs HL 2018-8 R
Наявність: Нет в наличии
659
Купити

Опис

Шукаєте музичну карусель чи дитячий мобіль для ліжечка вашого немовляти? Дозвольте представити вам дитячу музичну карусель HL 2018-8 R "Добрі сни". Цей магічний дитячий мобіль забезпечить вашого малюка ніжними колисковими, які занурять його у світ солодких снів.

Що робить цю модель особливою? По-перше, ви зможете регулювати гучність звуку, підлаштовуючи його під настрій вашої дитини. По-друге, колиски, що заколисують, мелодії створять атмосферу тепла і затишку в дитячій кімнаті. Але це ще не все – музична карусель також має підсвічування, яке не тільки зробить процес засинання приємним та безтурботним, а й допоможе відганяти неприємні сновидіння.

Панель управління каруселі виконана у формі еліпса із зворушливою ілюстрацією, яка неодмінно сподобається вашому малюку. До того ж, у набір входять 5 милих підвісок у вигляді бджілок з громіздкими елементами та петелькою на верхівці. Їх можна використовувати як повсякденні іграшки для вашої маленької радості.

Але це не тільки веселощі та розвага. Різноманітність деталей мобіля сприяє розвитку вашої дитини: покращує сприйняття кольорів, сенсорно-зорову координацію, образне і творче мислення. Приємні на дотик детальки також розвивають дрібну моторику рук, що важливо для її раннього розвитку.

Карусель легко збирається та працює від 2-х батарейок типу «АА» 1.5V (не входять до комплекту). Для вашої зручності передбачена докладна інструкція зі збирання та функціонування каруселі.

Замовте дитячу музичну карусель HL 2018-8 R "Добрі сни" вже сьогодні та подаруйте вашому немовляті солодкі мелодії та безтурботні сни. Розмір упаковки: 41 см × 8 см × 30 см.

Характеристики

Стать дитини
Стать дівчинка;хлопчик
Вік
Вік 0+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються перше сприйняття кольорів, тактильні відчуття, моторика.