Карусель мобіль на ліжечко, проектор зоряного неба, від батарей, підсвічування, звук (SL 81001)


Модель: igs SL 81001
Наявність: На складі
644
Купити

Опис

Перетворіть сон вашого малюка на чарівну подорож за допомогою музичної каруселі на ліжечко! Наші дитячі мобілі надають не тільки радість та задоволення, але й сприяють розвитку слуху, зору та дрібної моторики у вашого немовляти.

Хочете купити музичну карусель для немовляти, яка приємно здивує вашу дитину? Наш дитячий мобіль у формі казкової квітки з брязкальцями та милими бджілками-працівницями стане ідеальним супутником вашого малюка. Він просто прикріплюється до дитячого ліжечка і працює від двох батарейок типу "АА". За допомогою мелодійних колискових, ваш малюк порине в казковий сон під проектором зоряного неба, що відтворюється, що наповнює кімнату яскравими зірками.

Що робить карусель особливою? Яскраві кольори, фактурні крильця бджіл, виготовлені з безпечної для здоров'я дитини якісного пластику, розвивають моторику та увагу дитини. Ми пропонуємо 2 режими роботи - підсвічування або підсвічування в поєднанні з мелодією, так що ваш малюк завжди буде оточений красою та веселощами.

Не пропустіть шанс принести радість та задоволення в життя вашого малюка. Купуйте музичну карусель для дитячого ліжечка вже сьогодні! Наші іграшки - це не лише чудовий подарунок вашій дитині, але й інструмент розвитку та комфорту для неї. Розмір упаковки складає 51 см × 9 см × 35 см.

Вибирайте якість та ніжність для вашого малюка – обирайте наші музичні каруселі та дитячі мобілі!

Характеристики

Стать дитини
Стать дівчинка;хлопчик
Вік
Вік 0+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються перше сприйняття кольорів, тактильні відчуття, моторика.