Каталка Супер Спорт Оріон - MLT 894


Виробник: Оріон
Модель: MLT 894
Наявність: Нет в наличии
820
Купити

Опис

Машинка каталка Супер спорт Оріон виготовлена у стилі гоночного боліду.В автомобілі є кермо для поворотів праворуч і ліворуч з великою кнопкою-клаксоном, натискаючи на яку чути веселий писк. Корпус прикрашають різні наклейки, які чудово доповнюють дизайн машини. Маленьке сидіння з високою спинкою – дуже зручне для дитини. Під сидінням розташоване відділення багажника. У ньому малюк може зберігати деякі зі своїх іграшок. Спинка може використовуватися як ручка, тримаючись за яку батьки зможуть катати свого карапуза.
Характеристика та опис дитячого автомобіля:
Під сидінням є маленьке багажне відділення;Кермо обладнано великою кнопочкою сигналом – пищалкою;Завдяки широким колесам дитина зможе при необхідності їхати вибоїстою дорогою.Максимально припустиме навантаження 30 кілограм.Каталку можна використовувати як удома, так і на вулиці.
Іграшка виготовлена з високоякісного пластику та відповідає всім стандартам безпеки.
Каталка Супер Спорт допоможе розвивати моторику, координацію рухів Вашого малюка, а головне весело провести час.
В асортименті є чотири кольори: чорне, синє, жовте і червоне.Вік: для дітей від 1 рокуМатеріал: пластикРозмір толокара: 66/28/33 сантиметри.Виробництво: Україна
Машинки-каталки, так звані толокори, - це чудовий подарунок для малюків, яким вже виповнився 1 рік. Будь-який карапуз буде в захваті від такого незвичайного транспортного засобу.Толокар - це чудовий помічник для дитини, яка тільки вчиться ходити. Він також стане чудовою розвагою для карапуза, що вже навчився тупотіти самостійно.Толокар, що приводиться в дію механічно, сприяє активному фізичному розвитку дитини.Великий вибір таких машин представлений в асортименті української компанії Orion, що спеціалізується на виробництві товарів із пластмаси.

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик
Вік
Вік 2+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються координация движений, самостоятельность, спортивный азарт