FastAR Kids - Жива Абетка з доповненою реальністю та звуком HD - fast Українська абетка


Виробник: FastAR Kids
Модель: fast Українська абетка
Наявність: На складі
541
Купити

Опис

    Книга «Жива абетка» від бренду FastAR kids стане прекрасним і незамінним першим «підручником» вашого шибеника. Якщо малюкові вже виповнилося три роки, то прийшов час познайомити його з буквами, їх правильну вимову і порядком в алфавіті. Таке корисне заняття допоможе підготувати малюка до початкової школи.

    У цій яскравій книжці «оживає» КОЖНА сторінка! Це унікальне поєднання IT-технологій зі звичайним класичним виданням книг. FastAR kids - єдина в Україні та Європі компанія, яка виготовляє книги з елементами доповненої реальності AR (Augmeted reality). Ця тенденція дуже популярна в Америці, Канаді, стрімко набирає обертів в Європі і вже дійшла до України. Дитяча книга «майбутнього» пристосована до сучасних комп'ютерних технологій і працює із застосуванням планшета або смартфона (iOS, Android, Windows), на який досить завантажити безкоштовний мобільний додаток FastAR kids. Ілюстрації в книгах оживають - розмовляють і пересуваються. Картинки стають не просто тривимірними, а дуже реалістичними і барвистими.

    Матеріал, з якого виготовлена ​​книга - вищої якості, папір білий, приємний на дотик. Кожен листочок ефектно стилізований яскравими ілюстраціями. Мова друку - українська. З такою «книгою майбутнього» ваша дитина із задоволенням зануриться в світ нових знань і відкриттів. 

Зроблено в Україні

Вік з 3 до 6 років

Матеріал папір, картон

Розмір / габарити в см 21х30.5

Кількість сторінок 72

Додаткові характеристики 3D ефект




Характеристики

Вік
Вік 3;6
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються уява, фантазія