Конструктор літер. Навчальний посібник Воскобовича


Виробник: Розвиваючі ігри Воскобовіча
Модель: vos_ЗНА-001
Наявність: На складі
445
Купити

Опис

    Конструктор літер – посібник, розроблений відомим виробником розвиваючих ігор В'ячеславом Воскобовичем.

      Гра є дощечкою з отворами, через яку протягнута еластична стрічка, а також 15 дерев'яних деталей, з яких складаються літери. До посібника додається інструкція з альбомом фігур.
      Усі деталі мають різну форму. Це можуть бути стрілочки, куточки чи лапки. Дитина повинна просовувати різні елементи в петельки, що виявилися завдяки еластичному шнурку так, щоб у результаті вийшла буква (конструктор дає можливість скласти всі 33 букви). Основне завдання - підібрати до кожної літери оптимальний набір деталей. При цьому потрібно враховувати, що одну літеру можна створювати у різний спосіб.
      Крім алфавіту, конструктор дозволяє складати і силуети. Найкраще робити це на столі, тому що ігрове поле може виявитися надто маленьким для створення на ньому фігур. силуети, Що Вийшло, можна обвести і розфарбувати.
      Методика Воскобовича націлена на ігрове занурення дитини на казку. Тому перед початком занять із конструктором слів із літер рекомендується познайомити малюка з персонажем казок «Фіолетового лісу» фокусником Філімоном Коттерфільдом. Герой запропонує дитині альбом зі схемами і покаже, як, використовуючи конструктор, можна швидко змінити одну літеру на іншу. Для цього необхідно перевернути дощечку та поміняти деталі місцями або додати нові.
      Подібний конструктор слів з літер можна переглянути онлайн на нашому сайті. Воскобович розробив кілька варіантів гри, тому коли Ваша дитина знайде всі рішення конструктора букв 1, Ви зможете придбати ускладнену версію цього ж посібника.
Характеристики:
  • матеріал: фанера, папір
  • розмір основи: 16,2 х13 см
  • для дітей від 4 до 7 років
  • виробник: Розвиваючі Ігри Воскобовича 
  • серія: Ігри-головоломки
  • габарити, см: довжина 29.5, ширина 14, висота 0.5
  • вага, г: 122
Конструктор літер 1,2 та 3 відрізняються між собою складністю завдань.
        Купити Конструктор букв. Навчальний посібник В. Воскобовича Ви можете в нашому інтернет магазині іграшок "IQgra", що розвивають, просто натиснувши на кнопку "купити", після чого з Вами зв'яжеться наш менеджер для уточнення всіх деталей замовлення. Наш магазин надає Вам можливість оплати при доставці додому кур'єром у Дніпрі, а також самовивіз. Ми здійснюємо доставку до всіх регіонів України, у тому числі післяплатою.

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 4;7
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логическое мышление, память, внимательность, мелкая моторика