Конструктор дерев'яний Top Bright Ферма - top b 120380


Виробник: Top Bright
Модель: top b 120380
Наявність: На складі
929
Купити

Опис

    Дерев'яний конструктор "Ферма" з кубиків і геометричних форм - класична дитяча розвиваюча іграшка. Особливості конструктора: Частина деталей мають "щетинисту" поверхню.
    Побудуйте свій млин, загони для тварин або цілий ангар! Конструктор цікавий і неординарний: кольорові блоки різної форми, кольору і з зображеннями не тільки предметів, але і тварин і їх господаря. Головною особливістю є те, що крім блоків ще є цікаві деталі з «ворсом», в які Ви вкладаєте дерев'яні блоки. Так можна створити різних тварин, галявинку з різними кущами або все, що забажає Ваша фантазія!Але це ще не все! На кришці є отвори різної форми, тому тубус перетворюється ще й в сортер!
    Ну як вам ?! Чи готові грати? Всі деталі приємні на дотик і виготовлені з якісних матеріалів. Ігри з таким конструктором допоможуть розвинути моторику рук, увагу, окомір, логічне і просторове мислення, уяву. А також можна вивчити кольору, форми і фігури.
Вік: від 1 рокуМатеріал: дерево, пластикКількість елементів дерев'яні блоки - 52, пластикові - 27 штРозміри висота - 23 см, діаметр - 19,5 см

Характеристики

Вік
Вік 1+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються моторика рук, увага, окомір, логічне і просторове мислення, уява