Конструктор Gigo Катамаран (7401)


Виробник: Gigo
Модель: afk 7401
Наявність: На складі
738
Купити

Опис

Конструктор "Катамаран" від компанії Gigo допоможе дитині стати більш уважним, посидючим, спостережливим, а також відчути себе справжнім інженером.
    У набір входять спеціально розроблені вітрила, колеса з низьким коефіцієнтом тертя, вигнуті витягнуті стрижні, порожнисті трубки. Діти зрозуміють принцип кінетичної енергії, і дізнаються про вітрильному спорті.
    Можна зібрати 6 різних моделей: вітрильний автомобіль, пастка для вітру, два види вітрильних човнів, покажчик напрямку вітру і міні-планер. Грати з зібраними моделями можна як в приміщенні, так і на відкритому повітрі.
    При складанні конструктора у дитини тренується дрібна моторика і координація рухів, розвивається уява і мислення дитини, а також допитливість.
    Gigo - один з найбільш з відомих виробників конструкторів і розвиваючих ігор. Основним принципом роботи компанії є ідея проводити навчальні іграшки і робити навчання грою. Слідуючи йому бренд створює іграшки, спрямовані на розвиток логічного і просторового мислення, фантазії, моторики рук, а також поглиблення прикладних знань.
Матеріал: пластик.Кількість деталей: 40 шт.Кількість зібраних моделей - 6 шт.Розміри упаковки: 37 x 29 x 8 см.Рекомендовано дітям від 8 років.
* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 8+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються воображение, фантазия, изобретательность, интеллект, логическое мышление, мелкая моторика, память, мышление, внимательность, навыки конструирования