Конструктор Gigo Машини - Міні (7417)


Виробник: Gigo
Модель: afk 7417
Наявність: На складі
654
Купити

Опис

Міні конструктор "Машини" серії Story Line від компанії Gigo включає особливі навчальні деталі, з яких дитина може зібрати найбільшу кількість комбінацій. Подаруйте малюкові веселий творчий досвід по створенню автомобілів, літаків, вертольотів, роботів і ракет!
    Основні деталі-кубики просто з'єднуються між собою завдяки системі «5 отворів - 1 виступ». Їх можна провертати, встановлюючи під потрібним кутом. Деталі-сектора дозволяють згладжувати контури і створювати обтічну форму. Привітні чоловічки позначають водія і розширюють можливості сюжетно-рольових ігор. Роз'єднуються елементи плавно і з характерним звуком. Колеса легко прокручуються, роблячи машинки Супершвидка.
    Міні-набір містить всього 51 деталь, але варіантів їх складання безліч. Яскраві кольори роблять заняття ще веселіше. В інструкції вас чекають 24 барвисті картинки, за якими дитина може створити різні моделі автомобілів і інших видів транспорту.
Конструктор "Машини" включає:
  • 2 деталі-чоловічка;
  • 9 коліс різного діаметра;
  • 25 деталей-кубиків;
  • 6 опуклих деталей-секторів;
  • 3 увігнуті деталі-сектора;
  • 6 деталей-пірамід;
  • інструкцію в картинках.
    При складанні конструктора у дитини тренується дрібна моторика і координація рухів, розвивається уява і мислення дитини, а також допитливість.
    Gigo - один з найбільш з відомих виробників конструкторів і розвиваючих ігор. Основним принципом роботи компанії є ідея проводити навчальні іграшки і робити навчання грою. Слідуючи йому бренд створює іграшки, спрямовані на розвиток логічного і просторового мислення, фантазії, моторики рук, а також поглиблення прикладних знань
Матеріал: пластик.Кількість деталей: 51 шт.Кількість зібраних моделей - 24 шт.Розміри упаковки: 14 x 13 x 5 см.Рекомендовано дітям від 3-х років.
* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються воображение, фантазия, изобретательность, интеллект, логическое мышление, мелкая моторика, память, мышление, внимательность, навыки конструирования