Конструктор Gigo Сила вітру (7367)


Виробник: Gigo
Модель: afk 7367
Наявність: Нет в наличии
1 784
Купити

Опис

Конструктор «Сила вітру» від компанії Gigo - це науково-пізнавальний набір, який стане ідеальним подарунком як для маленького винахідника. Вміст набору дозволяє зібрати безліч різних оригінальних моделей, кожна з яких відрізняється зовнішнім виглядом і функціональним призначенням. У процесі складання малюк познайомиться з властивостями повітря, дізнається призначення пропелера і зрозуміє принципи роботи відцентрової турбіни.
    Науково-розвиваючий конструктор «Сила вітру» не залишить байдужим на одну дитину, оскільки з його допомогою дитина зможе зібрати кілька цікавих іграшок, які приводяться в рух за допомогою аеродвігателя. Всі деталі конструктора сумісні як між собою, так і з елементами інших наборів, тому, проявивши фантазію і кмітливість, дитина може створити власні оригінальні моделі.
    В ігровій формі діти легше, ніж в школі за партами, будуть осягати закони фізики, дізнаватися принципи дії різних механізмів. З елементів набору за допомогою докладного керівництва вони зможуть без труднощів зібрати катер на повітряній подушці, автомобіль з повітряно-реактивним двигуном, пневматичну катапульту, карусель з повітряним приводом.
    Збираючи нові конструкції, дитина весело і з користю проведе час, а також дізнається багато нової інформації про авіамоторів, експериментальної системою продування повітрям, двигуна повітряної кулі. Вставивши батарейки в пристрої, дитина зможе спостерігати за рухом створених власнимируками моделей.
    Гра з конструктором вчить дитину проявляти посидючість, терпіння, зосередженість і концентрацію уваги.
Для гри потрібні батарейки АА 6 шт (батарейки в комплект не входять).Розмір упаковки: 37 x 29 x 8 см.Рекомендовано дітям з 8-ми років.

* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 8+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються воображение, фантазия, изобретательность, интеллект, логическое мышление, мелкая моторика, память, мышление, внимательность, навыки конструирования