Конструктор Gigo Сонячна енергія (7346)


Виробник: Gigo
Модель: afk 7346
Наявність: Нет в наличии
1 646
Купити

Опис

Конструктор «Сонячна енергія» від компанії Gigo - це науково-пізнавальний набір, який стане цікавим і корисним подарунком для Вашої дитини.
    В процесі гри дитина побачить, як простий сонячне світло, зможе змусити працювати електромотор і привести його в дію. Інноваційний мотор-редуктор дозволяє імітувати рухи комах і робить гру більш реалістичною. Керівництво по експлуатації включає покрокову інструкцію.
    У сонячну погоду все моделі працюють від енергії сонця. Щоб грати з зібраними конструкціями в похмуру погоду або в приміщенні знадобиться батарейка. За допомогою інструкції можна зібрати 5 моделей комах і необмежену кількість своїх придуманих.
    Гра з конструктором вчить дитину проявляти посидючість, терпіння, зосередженість і концентрацію уваги.
Потрібні батарейки АА-2 шт. (Батарейки в комплект не входять).Розмір упаковки: 42 x 29.5 x 8 см.Рекомендовано дітям з 8-ми років.
* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 8+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються воображение, фантазия, изобретательность, интеллект, логическое мышление, мелкая моторика, память, мышление, внимательность, навыки конструирования