Конструктор Gigo Чарівні шестерні (7332P)


Виробник: Gigo
Модель: afk 7332P
Наявність: Нет в наличии
1 484
Купити

Опис

Конструктор «Чарівні шестерні» від компанії Gigo - це механічний конструктор, який стане хорошим подарунком для юного інженера.
    Набір складається з балок різної довжини і ширини, болтів, гайок, коліс і півсфер є шестерінки двох видів - маленькі з шістьма зубцями і великі з вісімнадцятьма зубами, завдяки яким можна створити всілякі механізми. Є інструкція-вкладиш по збірці різноманітних конструкцій, але можна скласти і власні іграшки: будиночки, літаки, тварини і т.д.
    Конструктор розвиває у дітей сприйняття форми, координацію, просторове мислення, фантазію, логіку дії і дрібну моторику.
Кількість деталей - 62 шт.Кількість зібраних моделей - 32 шт.Розмір упаковки: 23 x 34 x 17 см.Рекомендовано дітям з 2-х років.
* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 2+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються воображение, фантазия, изобретательность, интеллект, логическое мышление, мелкая моторика, память, мышление, внимательность, навыки конструирования