Конструктор з керамічних цеглинок Збараж на 1200 дет. - esk 70132


Виробник: Країна замків та фортець
Модель: esk 70132
Наявність: На складі
750
Купити

Опис

Конструктор! За що можна поважати конструктор? Досить дивне запитання. Але кожній мамі знайома така ситуація: дитина пищить, кричить, бігає, стрибає! Голова йде обертом! Як вгамувати маленького розбійника або розбійницю? І ось на допомогу мамі приходить конструктор. Багато цікавих і різних деталей, дитині цікаво, що ж з цього всього вийде і він відразу спробує що-небудь з'єднати. І саме в цей момент станеться диво - мама почує тишу! Ось, за що можна поважати конструктор.
      Звичайно, ми жартуємо, але наш інтернет-магазин провів серйозну роботу в підборі найпопулярніших конструкторів.
     Одне з найголовніших переваг конструкторів, на наш погляд, це - можливість відвернути дитини від гаджетів. Дати йому можливість зробити щось своїми руками в реальному, а не у віртуальному світі.
     Особливе місце серед розмаїття конструкторів займають конструктори керамічні. Це дуже цікавий, пізнавальний і корисний вид гри. Конструктор складається з натуральних матеріалів - справжніх мініатюрних цеглинок з обпаленої глини. А значить, гра повністю безпечна для дітей.
     Представляємо Вам набір «Збраражскій замок» із серії конструкторів "Замки України" українського виробника "Країна замків та фортець". Цей набір неодмінно викличе захват у будь-якої дитини і дорослого, дасть можливість реалізувати як точний макет за пропонованою схемою, так і будь-яку іншу свою будівельну фантазію! Адже після складання виріб можна буде розібрати, для цього буде потрібно всього лише занурити склеєні цеглинки в воду на якийсь час, після чого змити залишки клею і висушити. І ось, конструктор знову готовий брати участь в здійсненні Ваших ідей.
   Склеюються цеглинки між собою клеєм, що входять в комплект. Для затвердіння готової конструкції необхідно залишити її на два-три години.
   Такий вид конструкторів рекомендований для дітей від п'яти років, під наглядом дорослих.
Додаткова інформація:Комплектація 1200 цеглинок, фанера для підстави, картон для даху, клей ПВА, брошура.Рекомендований вік: 5-99 років
Розмір моделі (ДхШхВ) 325х355х98 ммРозмір упаковки (ДхШхВ): 380х330х75 мм (пластиковий контейнер)Вага, кг: 4,2Країна-виробник: УкраїнаТоргова марка: Країна замків та фортець
© IQgra, 2016

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 5-99
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються мелкая моторика, фантазия, пространственное мышление, исторические и архитектурные познания