Конструктор LEGO Classic Кубики і будиночки (11008)


Виробник: LEGO®
Модель: bvl 11008
Наявність: Нет в наличии
781
Купити

Опис

    LEGO Classic допоможе вам розвинути в своєму дитині бажання творити. З яскравими, кольоровими, універсальними кубиками LEGO будь-яка творча гра стає простіше. Кожен набір включає в себе класичні кубики LEGO, комплект спеціальних елементів і добірку ідей, щоб допомогти включитися в гру. Тепер у вашої дитини є все, що потрібно йому для натхнення. У міру того як діти будуть вдосконалювати свої навички складання, вони навчаться збирати, що завгодно: вдома, машини і тварин. А оскільки кубики LEGO Classic підходять для різних вікових груп, конструювання може стати розвагою для всієї сім'ї і розбудити уяву кожного з поколінь.

    Збери класичний паровоз, затишний будинок, крутий синтезатор, милого червоного динозавра або іншу модель, яку придумаєш сам, з різнокольорових елементів набору «Моделі з кубиків» LEGO Classic. Можливості безмежні! Придумуй, збирай і грай з наборами LEGO Classic!

    Запропонуйте маленьким будівельникам творче завдання. Вони можуть зібрати з кубиків і блоків 6 забавних будиночків ... і це тільки початок! У цей набір серії LEGO Classic входять великий будинок для всієї сім'ї і забавний маленький будиночок, яскрава вежа маяка, білосніжне голку, середньовічний замок і вітряк з обертовими лопатями. Що ще? Уява підкаже!

Кількість деталей: 270

Габарити упаковки: 26.2 х 19.1 х 7.2 см

Характеристики

Вік
Вік 4+