Металевий конструктор №3


Виробник: Технок
Модель: Mult 1517
Наявність: На складі
291
Купити

Опис

Металевий конструктор, середній - класичний набір для творчості для хлопчиків, які вже вміють або поки тільки хочуть навчитися робити модельки різного ступеня складності.
    Новачкові, щоб зрозуміти принцип дії тієї чи іншої деталі, необхідно буде спочатку спробувати поєднати деякі з них. Коли в голові складеться образ роботи, можна буде швидше втілити його в життя, використовуючи отримані навички. Якщо ж ідей про те, що б зробити з цих елементів, немає, то не варто засмучуватися, потрібно просто погортати інструкцію, яка допоможе творчим здібностям маленького будівельника працювати в повну силу. Конструктор металевий № 3 складається з 78 деталей з можливістю більше, ніж 30 варіантів збірки таких як:
  • міст,
  • ваги,
  • катапульта,
  • Ручний навантажувач,
  • віз,
  • Тачка багажна,
  • Кран - журавель
    Проводячи дозвілля за таким цікавим заняттям, як конструювання, хлопчик стане більш уважним і зібраним, поліпшить своє логічне і абстрактне мислення і, звичайно, розвине уяву.    Конструювання - не тільки захоплююче, але і корисне хобі, адже воно розвиває творчі здібності, образне мислення, логіку і дрібну моторику рук.    Заняття можна починати у віці між 6 - 8 років з найпростіших стартових комплектів і потім розширюючи їх, шляхом використання більш складних наборів. У набір входять: деталі конструктора, інструменти для збірки і докладна інструкція.
  • 2 пластини, 4 широкі смуги, 2 плити, 1 широка плита, 6 куточків, 4 скоби, 2 вилки, 6 куточків, 4 смужки, 5 смуг з двома отворами, 6 довгих куточків. 4 смуги на 11 отворів, 2 ключа, 1 метр шнура, 2 ролика, 4 колеса, 2 крюка, 50 гайок, 2 кільця, 1 рукоятка, 2 великих штифта, 2 середніх штифта, 2 маленьких штифта, 5 довгих гвинтів, 50 коротких гвинтів , 10 шайб.
Поставляється в розібраному вигляді. Матеріал: метал.Кількість деталей: 78 шт.Упаковка: картонна коробкаРозмір упаковки: 22 х 15 х 3 смВік: від 6 роківВиробництво: Україна

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик
Вік
Вік 5;6;7;8;9;10