Конструктор шарнірний Stick building block Super robot 3, 30 деталей (SY9915)


Виробник: Stick building block
Модель: mpl SY9915
Наявність: Нет в наличии
310
Купити

Опис

Конструктор шарнірний Stick building block SY9915 складається з 30 великих деталей, використовуючи які малюк власноруч зможе зібрати екзотичний автомобіль, робота або технічну одиницю особистого винаходи. У комплект входять колеса і 3 види блоків циліндричної форми з'єднуються між собою за принципом кульового шарніра.

Даний конструктор дозволить дитині проявити свою фантазію при будівництві об'ємних конструкцій з окремих пластикових елементів, розвинути спритність, пам'ять, уяву, просторове мислення і логіку і може бути дуже корисний для вивчення геометрії, так як з його допомогою діти можуть наочно побачити і зрозуміти чим відрізняються призма і піраміда, що таке точка, пряма і сторони фігури.

Незвичайний захоплюючий 3-D конструктор «Stick building block» дає практично безмежну можливість дитині проявити фантазію і збирати будь-які об'ємні фігури на свій розсуд: різних тварин, техніку, геометричні фігури, будови та ін.

Діаметр коліс: 5 см.

Кількість деталей: 30 дет.  

Розмір елемента: 6,5 х 2 см.

Упаковка: 28,5 х 19,5 х 5,5 см, кольорова картонна

Рекомендований для розвиваючої гри хлопчикам від 3 років

Характеристики

Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються уява, просторове мислення, конструкторські здібності, посидючість, послідовність дій, координація рухів, уважність до деталей