Настільна гра Королівські товари (Oh My Goods!, Royal Goods) GaGa Games - pi GG082


Виробник: GaGa Games
Модель: pi GG082
Наявність: Нет в наличии
552
Купити

Опис

Настільна гра Oh my goods (Королівські товари)

     Розробником цієї гри став вже популярний Олександр Пфістер. Створивши кілька хітів, він змушує своїх шанувальників очікувати виходу нових творінь з особливим нетерпінням. І тепер може похвалитися ще одним фаворитом серед настільних стратегій, яким стала гра Королівські товари (Royal Goods).

     У Вас є шанс стати ремісником, створювати ексклюзивні товари і продавати їх на ярмарку.

Стати найуспішнішим виробником!

     Хенд мейд штучки в тренді зараз. Це стосується і предметів інтер'єру і продуктів харчування. У такій моді ми спрямовуємося в минуле, яке існувало ще до промислової епохи машин.

    Чи легко бути ремісником? Ну самі поміркуйте, потрібно встигнути попрацювати, щоб щось зробити, поторгувати на ринку, найняти помічників, приділити час їх навчанню. Скажімо прямо, зайнятися є чим! Але не поспішайте опускати руки, адже настільна гра Oh My Goods Королівські товари легко Вас всьому навчить.

    Ранок ремісника почнеться з приємного доходу - його сусіди готові підкинути парочку карт-ресурсів і поділитися новинами про сучасні технології виробництва. Базарний день починається і ринок кишить товарами, необхідними майстрові для створення своїх виробів.

    Ви - ремісник. Однак Вам належить не тільки щось робити в своїй майстерні, але і розпоряджатися наявними ресурсами ефективно. Все, що дістається учасникам цієї гри - цілком можливо перетворити в золото.

    Всі процеси в грі Королівські товари Oh My Goods вимагають налагодження після запуску, а потім і вдосконалення. Тут настільки поринаєш в середньовіччя з його розміреним життям, складним побутом і робочими процесами, що починаєш відчувати себе ремісником і в реальності.

    Створюйте, будьте успішним продавцем, збирайте зароблені гроші. Ну а як же! Адже бізнес потрібно розвивати. Може бути вже завтра Ви зможете придбати новий верстат, або Вам терміново потрібен помічник. Будьте готові до успіху!

Хорошого майстра видно відразу!

     Королівські товари Oh My Goods (Royal Goods) - гра, яка відкриє всі емоції, які відчуває людина, яка зважилась на відкриття власної справи. У ній ми не просто щось виробляємо і продаємо дорожче ... Ми вчимося розвиватися, економити і вірно реінвестувати фінанси.

Що в коробці

  • 110 карт
  • правила гри


Гравці: від 2 до 4

Час: 30-60 хвилин

Вік: від 10 років

Мова російська

Виробник: GaGa Games

Характеристики

Вік
Вік 10+