Лялька Defa Lucy (8136) - ves 8136


Виробник: Defa Lucy
Модель: ves 8136
Наявність: На складі
198
Купити

Опис

Купити Ляльку Defa Lucy (8136) - подарувати яскраві емоції своїй дитиніЛяльки Defa Lucy - це відносно недорогі ляльки, які за якістю не поступаються деяким розкрученим брендам. Серія дуже різноманітна і має багато чудових ляльок та багатий вибір аксесуарів до них. Граючи з Дефа Люсі ваші діти виховуватимуть у собі лише найпозитивніші якості. Всі іграшки проходять контроль якості та виготовлені з екологічно чистих матеріалів, у ляльок шикарне волосся, яке можна розчісувати та робити зачіски. Лялька Defa Lucy стане чудовим подарунком для вашої дочки, родички або дівчинки Ваших друзів. Справа за малим - вибрати та купити.
Увага! Товар представлений в асортименті. Ціна вказана за одну ляльку. колір сукні, що цікавить, вказуйте в коментарі до замовлення
В асортименті – 3 види ляльок, що відрізняються кольором волосся та одягом.Висота ляльки – 30 см.Ручки та ніжки – на шарнірах, згинаються. Внутрішній колінний, плечовий та стегновий суглоби.Змінні черевички.Упаковка – коробка із оглядовим вікном.Розмір пакування – 10х5х33 см.

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються воображение, ролевые игры, эмоции