Лялька Defa Lucy Ангел зі крилами, що світяться (8219)


Виробник: Defa Lucy
Модель: gtoys 8219
Наявність: На складі
491
Купити

Опис

Купити Ляльку Defa Lucy Ангел зі крилами, що світяться (8219) - подарувати яскраві емоції своїй дитиніЛяльки Defa Lucy - це відносно недорогі ляльки, які за якістю не поступаються деяким розкрученим брендам. Серія дуже різноманітна і має багато чудових ляльок та багатий вибір аксесуарів до них. Граючи з Дефа Люсі ваші діти виховуватимуть у собі лише найпозитивніші якості. Всі іграшки проходять контроль якості та виготовлені з екологічно чистих матеріалів, у ляльок шикарне волосся, яке можна розчісувати та робити зачіски. Лялька Defa Lucy стане чудовим подарунком для вашої дочки, родички або дівчинки Ваших друзів. Справа за малим - вибрати та купити.
Лялька Defa "Ангел" одягнена в дивовижну білу сукню і в точності зображує собою маленького ангелочка, що спустився з неба на чарівних крильцях, що натурально виглядають. Сукня лялечки прикрашена блискітками та напівпрозорими білими шлейфами, що тягнуться від рукавів.
Блондинисте волосся Люсі можна розчісувати, а ручки, ніжки та голова рухливі. Іграшка має внутрішній колінний шарнір, завдяки якому ніжки не лише рухаються, а й згинаються. Якщо натиснути на кнопку, Ви побачите, як білі крильця лялечки засяють вогниками різних кольорів.
Вік: від 3 роківДля дівчатокКолір білий.Комплект: лялька у сукні з крилами.Наявність батарейок: входять у комплект.Тип батарейок: на батарейках.З чого зроблено іграшку (склад): пластик, текстиль.Розмір пакування: 20.5 x 7 x 32.5 см.Розмір іграшки: 29 см.Пакування: блістер на картоні.

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються воображение, ролевые игры, эмоции