Колекційна лялька-сюрприз Hairdorables 3 серія з аксесуарами - ves DH2212E


Виробник: HairDorables
Модель: ves DH2212E
Наявність: Нет в наличии
322
Купити

Опис

    Всі маленькі дівчатка дуже люблять отримувати подарунки. А якщо подарунок з сюрпризом, то він ще цікавіше, а радість від подарунка яскравіше! Якщо Ви не знаєте, що подарувати своїй доні, і Ваша фантазія не може себе проявити, наш інтернет магазин поспішає Вам на виручку!

    Таку популярну іграшку можна подарувати дівчинці з будь-якого приводу і на будь-яке свято - день народження, новий рік, іменини чи в гостях.

    До того ж, успіх ляльок LOL Surprise не пройшов даром, і одна з важливих особливостей цих ляльок - це їх упаковка в форматі закритих блайндбегов, а в даному випадку супер яскравих коробочок. Разом з лялькою в коробці знаходиться 11 сюрпризів, що включають взуття, аксесуари, наклейки, гребінь для розчісування волосся та колекційну картку.


    Інша важлива особливість цих ляльок - це їх незвичайні зачіски! Їм дісталися супер довгі, м'які волосся з яскравими акцентами у вигляді кольорових пасом.

    Заздалегідь дізнатися яка лялька всередині не можна. Тільки при розпакуванні ви зможете визначиться яка лялька вам дісталася.

Характеристики

Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються фантазія і уява