Книга для дітлахів KUMON. Учимося додавати - ves 934185


Виробник: Ранок
Модель: ves 934185
Наявність: Нет в наличии
179
Купити

Опис

    Книга для дітлахів KUMON. Учимося додавати. KUMON – методика індивідуального розвитку, за якою навчаються 4 млн дітлахів у 49 країнах. Кожна книга є сходинкою для засвоєння певної навички й розрахована на кілька занять. Учень самостійно виконує ігрові завдання, які поступово ускладнюються.

Чому навчиться дитина?

    Книга допоможе засвоїти додавання чисел від 1 до 29. 

    Завдання в книзі підібрані таким чином, що дитина поступово переходить від повторення знайомої теми — додавання 1 і 2 — до більш складної — додавання чисел від 3 до 9. Завдання поступово ускладнюються. Це дозволяє краще засвоїти матеріал. 

    Крім того, працюючи із книжкою, дитина потренується у написанні цифр та математичних знаків, та матиме нагоду виконати цікаві логічні вправи. 

    Дуже важливо, щоб майбутній учень ґрунтовно засвоїв принцип додавання, бо в подальшому, його чекає опанування більш складних математичних дій, таких як множення, ділення, робота із дробами, тощо. 

    Книгу надруковано на спеціальному цупкому папері, призначеному для дітлахів, які тільки-но вчаться писати. Такий папір не порветься, навіть якщо дитина тиснутиме на нього олівцем з усієї сили. Крім того, з нього легко витирати намальовані лінії, отже, дитина зможе малювати на тих самих сторінках багато разів.

Кому підходить цей посібник?

     Ця книга для дітлахів, які вже вміють додавати 1 і 2 до чисел від 1 до 29.

Оптимальний вік: 5,6,7 років

Додаткові бонуси: + Лайфхак «Як правильно тримати олівець»


Автор: Тору Кумон

Видавництво: Ранок

Серія книг: KUMON (Ранок)

Кількість сторінок: 80 

Мова: Українська

Рік видання: 2018

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 6;8