Настільна гра Geekach Games Level 10. Десятий рівень (Level Ten, Okey Dokey) (укр.) GKCH067LV


Виробник: Geekach Games
Модель: pi GKCH067LV
Наявність: На складі
325
Купити

Опис

Карткова настільна гра "Level 10" є кооперативним філером у стилі восьмибітної відеоігри. Це перероблений дизайн 2022 року швидкої карткової гри "Okey Dokey", розробленої японським геймдизайнером Хісаші Хаяші, який також відомий своїми роботами над іграми "Railways of Nippon", "Yokohama" та "Sail to India".


У грі "Level 10" гравці об'єднують свої сили, щоб допомогти відважному Лінку здолати поплічників лорда Ганона та пройти усі 10 рівнів у 5 світах. Гравці повинні викладати карти в 5 рядів, які представляють кожен зі світів. Гра буде вважатися виграною, якщо гравцям вдасться викласти 50 карт рівнів та перезапуску (40 карт рівнів та 10 карт перезапуску). Якщо ж один із гравців не може викласти картку у свій хід, команда (і лінк) програє.


На початку гри гравці повинні викласти в стовпчик карти перезапуску – по 2 карти для кожного майбутнього ряду. Далі гравці перетасовують карти рівнів разом із картами пауз і кожен отримує на руку певну кількість карток із перетасованої колоди (кількість карток залежить від кількості учасників). Гравці ходять по черзі, викладаючи карти рівнів, карти пауз та карти перезапуску у відповідні ряди, доки не буде викладено 5 рядів по 10 карт.


У грі діють правила розміщення карток: усі карти рівнів у ряді повинні належати одному світу, номер картки повинен бути таким самим або більшим, ніж номер попередньої картки, карта перезапуску обнуляє поточний номер рівня, не можна викладати карти в новий стовпець, доки гравці не завершать поточний , у кожному стовпці має бути 4 карти рівнів (або пауз) і 1 карта перезапуску, а замість картки рівня можна викласти картку паузи (номер карти паузи дорівнює номеру попередньої картки).


Гравці можуть грати у «Level 10. Десятий рівень» у кооперативному режимі, тобто. об'єднавши свої зусилля, щоб здолати гру разом, або в режимі змагання, де кожен гравець грає за себе і намагається першим пройти всі 10 рівнів у 5 світах.


Картка «Level 10. Десятий рівень» - відмінний вибір для любителів настільних ігор та відеоігор. Це захоплююча кооперативна аркада у стилі 8-бітних відеоігор, де гравці разом із Лінком мають перемогти лорда Ганона та пройти усі 10 рівнів у 5 світах. Гравці по черзі викладають карти в 5 рядів, кожен ряд відповідає одному зі світів. Гравці перемагають, якщо їм вдається викласти 50 карт рівнів та перезапуску, а програють, якщо один із гравців не може викласти картку у свій хід.


Гра має кілька режимів: кооперативний та змагальний, і може бути зіграна від 1 до 5 гравців. Кількість карт пауз та рівнів у колоді можна змінювати, що дозволяє змінювати складність гри та робити її більш цікавою для різних груп гравців.


Якщо ви любитель настільних ігор та відеоігор, то "Level 10. Десятий рівень" - відмінний вибір для проведення вільного часу з друзями чи родиною. Гра має яскравий і привабливий дизайн, цікавий геймплей і легкі правила, що робить її доступною для гри навіть для гравців-початківців.


В коробці

  • 40 карт рівнів
  • 10 карт перезапуску
  • 3 карти пауз
  • правила


Видавець Geekach Games

Мова Українська

Текст у грі Мовонезалежна

Час партії 15 – 30 хвилин

Гравців 1 - 5

Вік 8+

Характеристики

Вік
Вік 8+