Магнітна одягалка Vladi Toys WOW Surprise Travel (VT3210-15)


Виробник: Vladi Toys
Модель: VT3210-15
Наявність: На складі
456
Купити

Опис

Magnetic game Vladi Toys WOW Surprise Travel (VT3210-15) - це захоплююча творча подорож у світ культурної різноманітності з відомою мандрівницею, яка запрошує вас та вашу дитину на незабутні пригоди. Цей набір пропонує унікальну можливість створювати різноманітні образи кожної подорожі з допомогою магнітних елементів.

Складайте стильні костюми та досліджуйте світ різних культур, розширюючи горизонти вашого малюка. За допомогою творчого посібника, включеного в комплект, діти зможуть дізнатися більше про різні країни, традиції та звичаї, надихаючись для створення нових образів та пригод.

Комплектація включає 39 магнітів для створення різноманітних образів, ляльку для пожвавлення гри, сюрприз (браслет) для додаткової веселощів та творчий посібник, який буде джерелом натхнення та знань.

Мова на лицьовій стороні коробки - англійська, маркування - українська, що дозволяє максимально комфортно використовувати гру в різних країнах.

Набір призначений для дітей віком від 3 до 6 років і стане ідеальним способом урізноманітнити ігровий час, розвиваючи при цьому творче мислення та захоплюючись вивченням світу.

Характеристики

Вік
Вік 3;6
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логічне мислення, пам'ять, уважність