Магнітна гра Vladi Toys Фейсики (VT3702-15)


Виробник: Vladi Toys
Модель: VT3702-15
Наявність: На складі
252
Купити

Опис

Магнітна гра Vladi Toys "Фейсікі" (VT3702-15) запрошує вас у захоплюючий світ уяви та творчості! Цей захоплюючий набір є збіркою різноманітних персонажів з різних світів та професій, що зібралися разом, щоб порадувати вас захоплюючими іграми та історіями.

У комплекті 8 унікальних фейсиків, кожен з яких має свої унікальні магнітні атрибути. Використовуйте спеціальну магнітну дошку, щоб прикріпити персонажів та їх атрибути. Наприклад, принцу потрібна корона, а пожежному – каска. Можливості комбінування магнітів дозволяють вам творити та експериментувати: дайте пожежному шолом поліцейського або перетворите поліцейського на принца! Вигадуйте захоплюючі історії та спостерігайте за неймовірними перетвореннями ваших персонажів.

Ця гра не тільки розважальна, а й розвиває фантазію, естетичний смак, пам'ять та дрібну моторику. З набором "Фейсіки" ваша дитина насолоджуватиметься годинами творчості та гри разом з друзями або поодинці.

У комплекті постачання: магнітна дошка, 47 магнітів, докладна інструкція. Пориньте у чарівний світ гри з фейсиками і дайте волю своїй уяві!

Характеристики

Вік
Вік 1;5
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логічне мислення, пам'ять, уважність