Магнітний пазл з дерева Viga Toys Ферма (59701) - afk 59701


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 59701
Наявність: Нет в наличии
421
Купити

Опис

    Магнітний пазл Ферма від виробника Viga Toys створений для дітей від двох років. З ним дитина цікаво проведе не одну годину. Збираючи елементи насичених відтінків в цільну картинку, у дитини покращиться пам'ять, моторика, логічне мислення і увагу, вона стане більш посидючим. Дитина більше пізнає світ тварин, зможе на час уявити себе юним фермером.

    Модель зроблена з деревини високої якості, яка не містить речовин, шкідливих для маленьких дітей і навколишнього середовища. При тривалому застосуванні деталі пазла будуть добре зберігати свій первозданний вигляд. Гра повністю безпечна, всі деталі з'єднуються за допомогою магнітів, розміщених всередині кожного елемента. Що вийшла дерев'яна фігура буде дуже стійкою.

    Складати пазл цікаво і зовсім не складно. З цим магнітним набором можна відмінно провести вечір з батьками або друзями. Граючи, малюк точно не буде нудьгувати.

Вік: з 2 років

Матеріал: дерево

Комплектація: магнітний пазл

Виробник: Viga Toys

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 2+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, уява, фантазія, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, власне мислення, емоційне благополуччя