Магнітний пазл з дерева Viga Toys Море (59704) - afk 59704


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 59704
Наявність: Нет в наличии
397
Купити

Опис

    Розвиваюча іграшка від популярного бренду Viga Toys не залишить байдужим не одного малюка. Цікава конструкція у вигляді об'ємного пазла складається з десяти деталей, які легко кріпляться за допомогою внутрішніх магнітів.

    Фрагменти головоломки Море виготовлені з міцного дерева і покриті нетоксичними фарбами на водній основі. Складаючи унікальний пазл, дитина з задоволенням буде спостерігати за тим, як деталі притягуються магнітами, створюючи міцну конструкцію. Корисне заняття обов'язково сподобається дитині і стане відмінним тренажером для розвитку кмітливості, моторики рук і уважності. Чудова іграшка, оформлена в яскравих відтінках, дозволить швидко запам'ятати базові кольори.

    У зібраному вигляді головоломка зможе стати чудовою декорацією для розповіді казки або історії, а також доповненням інтер'єру дитячої кімнати. Головоломка з усміхненим моряком в кораблику розроблена для малюків старше двох років.

Вік: з 2 років

Матеріал: дерево

Комплектація: магнітний пазл

Виробник: Viga Toys

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 2+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, уява, фантазія, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, власне мислення, емоційне благополуччя