Дерев'яна іграшка Cubika Автокран з елементами на магнітах (13982)


Виробник: Cubika
Модель: cub 13982
Наявність: Нет в наличии
424
Купити

Опис

    Кран CUBIKA - це яскрава дерев'яна машина з магнітними елементами. Нехай дитина відчуває себе справжнім будівельником! Зводимо вежу із кольорових кубиків!

У комплекті:

  • основа крана на колесах;
  • кабіна;
  • блок для кабіни;
  • рухома платформа;
  • 10 різнокольорових форм вантажів.


    Відкривайте коробку: вас чекає дерев'яна іграшка з цікавими можливостями! Кран їде на будмайданчик на своїх шести надійних колесах. Яскраві деталі привертають увагу і знайомлять дитину з основними кольорами. Малюк із задоволенням експериментує з об'ємними формами. Він чіпляє їх за допомогою магніту і дізнається нове про властивості матеріалів. Юний майстер крутить важіль, піднімаючи і опускаючи вантаж. Кабіна і платформа повертаються на 360 градусів, дозволяючи переносити фігурки в будь-якому напрямку.

У чому користь

    Гра дозволяє більше дізнатися про професію будівельника. В процесі діяльності закріплюються знання геометричних фігур, тренується увагу і спритність рук, малюк знайомиться з властивостями магнітів. Складаючи сюжет за участю крана, він підключає уяву. Дерев'яна текстура вироби розширює тактильний досвід. Екологічність гарантує безпеку іграшки.

    Нехай кран стає улюбленою машиною вашого юного інженера!

Вік: з 18 місяців

Матеріал: дерево

Розміри: 29 х 8 х 10 см

Виробник: Cubika

Зроблено в Україні

Характеристики

Вік
Вік 18міс+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються дрібна моторика, координація рухів, образне та логічне мислення