Дерев'яний математичний планшет 21 см (5х5), Komarovtoys


Виробник: KomarovToys
Модель: kom 373
Наявність: На складі
203
Купити

Опис

Математичний планшет навчальний (5х5), Komarovtoys - ця цікава гра вчить дітей образно передавати силуети тварин, предметів, орнаментів (візерунків), букв, цифр, геометричних фігур.
    Математичний планшет - це поле зі штирями для малювання резиночками.
    Математичний планшет дає можливість дитині на чуттєвому досвіді освоїти деякі базові концепції геометрії: периметр, площа, фігура і т.д., розвивати індуктивне і дедуктивне мислення, дати уявлення про симетрії, трансформації розміру, форми.
    Математичний планшет - це можливість дослідницької діяльності для дитини. А це означає - розвиток дрібної моторики, диференційованого сприйняття, сенсомоторної пам'яті, засвоєння узагальнених знань і способів дії.
    Розвиток уяви сприятиме отриманню творчих результатів у всіх видах діяльності і забезпечить повноцінну готовність до шкільного навчання і подальші успіхи в школі. Математичний планшет дасть можливість в іграх освоювати систему координат.
    Цікаві завдання, ігри з буквами і цифрами, сприятимуть розвитку інтересу, допитливості.
Матеріал: дерево.Вік: 3 - 8 років.
* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються сенсорное восприятие, пространственное воображение, образное мышление.