Дерев'яний математичний планшет 30 см (10х10), Komarovtoys


Виробник: KomarovToys
Модель: kom 374
Наявність: На складі
372
Купити

Опис

Математичний планшет навчальний (10х10), Komarovtoys - ця цікава гра вчить дітей образно передавати силуети тварин, предметів, орнаментів (узорів), літер, цифр, геометричних фігур.


     Математичний планшет – це поле зі штирями для малювання резиночками.


     Математичний планшет дає можливість дитині на чуттєвому досвіді освоїти деякі базові концепції геометрії: периметр, площа, фігура тощо, розвивати індуктивне та дедуктивне мислення, дати уявлення про симетрію, трансформацію розміру, форми.


     Математичний планшет – це можливість дослідницької діяльності для дитини. А це означає розвиток тонкої моторики, диференційованого сприйняття, сенсомоторної пам'яті, засвоєння узагальнених знань і способів дії.


     Розвиток уяви сприятиме отриманню творчих результатів у всіх видах діяльності та забезпечить повноцінну готовність до шкільного навчання та подальші успіхи у школі. Математичний планшет дасть змогу в іграх освоювати систему координат.


     Цікаві завдання, ігри з літерами та цифрами сприятимуть розвитку інтересу, допитливості.


Матеріал: дерево.

Вік: 3 – 8 років.


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального та загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, у рамках концепції Нової української школи у загальноосвітніх навчальних закладах І ступеня відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа на період до 2029 р.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються сенсорное восприятие, пространственное воображение, образное мышление.