Мозаїка Танграм, Komarovtoys


Виробник: KomarovToys
Модель: kom 367
Наявність: На складі
171
Купити

Опис

Танграм - найдавніша в світі головоломка. Придумана в Китаї. Була однією з улюблених ігор Наполеона, Льюїса Керрола, Едгара По та інших розумних людей. Танграм складається з 7 дерев'яних шматочків, які дивним чином збираються в різноманітні фігури (силуети): людей, тварин, цифри, букви, будиночки, інструменти ...
    Силуети умовні, схематичні, але образи легко вгадуються за основними характерними ознаками предметів, їх будовою, пропорційному співвідношенню частин і форми.
    Головоломки серії «світові» мають тисячолітню історію - схильність до геометричних загадок властива людям різних епох і національностей. Розрізати просту геометричну фігуру (квадрат, коло, прямокутник) на частини і зібрати її знову завжди було для людини складної і захоплюючою задачею. Найдавніша іграшка для гімнастики інтелекту - довгий час вони служили для розваги не тільки дітей, а й дорослих.
Склад набору: 7 кольорових деталей головоломкиУпаковка: дерев'яна основа для складання, запаяна в плівкуМатеріал: деревоРозмір: 16х16х1,5 смВиробник: Komarovtoys (Україна)
* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 5+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються пространственное восприятие, логика, мышления, творческое развитие, память, внимание