Музичний розвиваючий столик Keenway (K32702)


Виробник: Keenway
Модель: SGR K32702
Наявність: На складі
1 165
Купити

Опис

    Розвиваючий стіл музичний, іграшка Keenway – це ідеальний подарунок малюкові на його перший День Народження. Цей барвистий та музичний виріб позитивно впливатиме на всі сторони розвитку вашої крихти, розважатиме його і дарує море позитивних емоцій. А ще, особливість цієї іграшки в тому, що, як правило, діти грають нею з величезним задоволенням до 3-4 років, відкриваючи щоразу для себе щось нове.

      У самому центрі розвиваючого столика знаходяться три барвисті шестерні: синя, червона і жовта. На найбільшій (червоній) знаходиться важіль, тримаючись за який можна привести в рух весь шестерний механізм. При цьому заграє весела музика, а забавний жираф подарує вашому малюку веселе миготіння своїх цяток різними кольорами.
      У нижньому лівому кутку ваше маля з легкістю відшукає яскраво-жовту трубу з невеликим важелем. Рухаючи його, труба видаватиме властивий їй звук, який також супроводжуватиметься світловими ефектами. А в самому низу виробу є міні-піаніно з трьома клавішами. Натиснувши одну з них, дитина почує звук. А програвши всі три – веселу музичну мелодію зі світловими ефектами.
      На особливу увагу заслуговує "театр" у лівій стороні іграшки. натискаючи на різні за кольором кнопки піаніно, в "театрі" змінюватиметься картинка. Так, малюк побачить, як ніч змінює день. І все це супроводжується характерними для ночі та ранку звуками: "ухання" сови, спів птахів, пісенька півня і т.д.
      Ну і, звісно, не обійшлося без милих тварин. Їхнє зображення, яке необхідно зібрати з двох частин, розташовуватиметься у верхньому лівому кутку. Тут крихта зустрінеться з собачкою, яка весело гавкатиме, писклявою мишкою і коровою, що мучить. Кожна поява тварини супроводжуватиметься веселим миготінням жирафа.
      Купити стіл музичний, іграшка Keenway для своєї дитини - це означає, подарувати своєму чаду океан кохання та радості, яскравих вражень та море позитивних емоцій. Всі вправи-ігри цього столика будуть розвивати дрібну моторику дитини, познайомлять з різними кольорами та формами, допоможуть встановлювати причинно-наслідкові зв'язки, поповнять багаж знань у сфері життя тварин та ін.
Вік: старше 18 місяцівБатарейки 2 типу ААРозмір: 260 x 280 x 150 ммМатеріал: високоякісна пластмаса

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 18 мес+;4
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються мелкая моторика, причинно-следственные связи,внимание