Музична іграшка Hola Toys Поліцейська машина (6108) - afk 6108


Виробник: Hola Toys
Модель: igs 6108
Наявність: Нет в наличии
480
Купити

Опис

    Барвиста Поліцейська машина від виробника Hola Toys являє собою мініатюрний автомобіль, який оснащений звуковими і світловими ефектами. Хлопчаки зможуть представлять себе в ролі сміливих поліцейських, які поспішають до місця події на своєму службовому автомобілі.

Особливості:

  • Яскрава машинка стане прекрасним подарунком для малюків і поповнить їх колекцію іграшок мініатюрною копією поліцейського автомобіля.
  • Широкі колесики, що обертаються дозволять дітям катати поліцейський автомобіль, тренуючи при цьому дрібну моторику рук
  • Їздить, видає різні звуки, програє мелодії (без слів).
  • Бічні вікна відкриваються.

    Під час створення іграшки використовувалися високоякісні матеріали - зносостійкий пластик, безпечний для дитячого здоров'я, і спеціальні барвники, які не мають неприємних запахів. Гра з машинкою прекрасно розвиває логічне мислення, вміння аналізувати, самостійно порівнювати, знаходити причинно-наслідкові зв'язки.

    Іграшка має сертифікати якості і безпеки: європейський EN71, американський ASTM. Такі ігри надзвичайно корисні для маленьких дослідників тим, що збільшують інтерес, мотивують до самостійного вивчення навколишнього світу, формують колірне і візуальне сприйняття.

Елементи живлення: 3 батарейки типу АА (не входять в комплект).

Матеріал: пластик.

Розміри упаковки: 14,5 х 22 х 17,5 см.

Рекомендується для дітей з 12 місяців.

Характеристики

Стать дитини
Стать хлопчик; дівчинка
Вік
Вік 1+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються сенсорика, дрібна моторика, логічне і просторове мислення