Музичний шар від 0 місяців Playgro


Виробник: PlayGro
Модель: bbh 0180271
Наявність: На складі
393
Купити

Опис

Розвиваюча іграшка Playgro Музична кулька – це, однозначно, те придбання, яке припаде до смаку будь-якому малюкові, тим більше, що приємно провести з ним час зуміє навіть найменший «нерозум». Кулька невеликого розміру (13х13х13 см), завдяки чому малюку зручно його тримати, а барвисте забарвлення приверне увагу малюка і зацікавить ваше чадо. До того ж усередині кульки знаходиться бубонець, звуки якого і надають іграшці музичності, приємний дзвін кульки дуже подобається малюкам, радує і бавить їх.
     Музична кулька Playgro - це не просто іграшка, адже кулька - розвиваюча. Яскраве забарвлення та наявність звукових ефектів стимулюватимуть як зорове, так і слухове сприйняття малюка. А ще, кулька має безліч строкатих стрічок-петелек на місцях проходження швів іграшки. Ці стрічки покликані допомогти розвитку дитячих пальчиків та ручок, покращуючи дрібну моторику, і до того ж сприяють розвитку навичок хапальних рухів у малюка.
     Виробник подбав і про безпеку, а тому іграшка не має гострих кутів і виготовлена з екологічно чистих та високоякісних матеріалів.
Розвиток:
  • дрібної моторики
  • сенсорний розвиток
  • слухове сприйняття
 Вік: для дітей від народженняМатеріал: різнофактурний антиалергенний текстиль, харчовий пластик.Торгова марка: Playgro

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 0;1
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються моторика;зрительно-моторная координация;визуальное восприятие