Мильні бульбашки запаска ColorPlast 1л і 0,5л - mlt 1685


Виробник: A-Toys
Модель: mlt 1685
Наявність: На складі
55
Купити

Опис

Мильні бульбашки запаска ColorPlast    Кожен дорослий напевно пам'ятає, скільки радості, захоплення та інших чудових емоцій приносять у дитинстві ігри мильними бульбашками. Саме тому ми прагнемо подарувати таку ж радість нашим малюкам, купуючи всілякі іграшки, що генерують мильні бульбашки або просто самі звичайні маленькі пляшечки з насадкою петелькою.
   Але всі мильні бульбашки мають властивість швидко закінчуватися, як багато їх не було. Саме тому пропонуємо вам звернути увагу на мильні бульбашки Colorplast 500 мл. Це досить містка ємність із мильною рідиною, тобто запаска для мильних бульбашок. З такої пляшечки ви можете доливати бульбашки у звичайні маленькі флакончики, а також чудові іграшки, які генерують мильні бульбашки. З мильними бульбашками Colorplast у вашому будинку завжди звучатиме захоплений дитячий сміх.
   Компанія Колорпласт виробляє мильні бульбашки з найвищої якості та екологічно чистої продукції, тому остаточний продукт не викликає негативних реакцій організму, навіть при попаданні на слизові оболонки. Такі мильні бульбашки повністю безпечні для дитячого здоров'я.
Купити мильні бульбашки ColorPlast можна в інтернет-магазині "IQgra" (фактичне розташування м.Дніпро) з доставкою по всій Україні.

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка, мальчик
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються внимание, физическая активность