Набір дерев'яних геометричних тіл і фігур 9 елементів великий, Komarovtoys


Виробник: KomarovToys
Модель: kom 342
Наявність: На складі
561
Купити

Опис

    Дерев'яні геометричні тіла - це найпростіша навчальна гра для подання дітям геометричних фігурок. Сенсорний розвиток - це основна мета набору. Навчальний набір геометричних фігур і тіл ідеально підійде для занять в дитячих садах, початкових школах, а також буде корисний для занять за методикою Монтессорі і вдома.
    Набір геометричних тел включає в себе 9 фігур, об'ємні: циліндр, конус з основою, куля, куб, чотирикутна призма і плоскі: коло, трикутник, прямокутники квадрат.
    Почати заняття можна з найпростішого, запропонувати дитині знайти об'ємну фігуру аналогічну плоскою. Це допоможе дитині навчитися порівнювати і класифікувати фігури між собою.
    Малюк зможе побудувати будиночки з геометричних фігурок - вся справа лише в фантазії. А перетворити вивчення фігур в захоплюючу гру просто, одягнене елементи будівництва в форму казки.
    Ще один, не менш цікавий, варіант вивчення геометричних фігур - гра Чарівний мішечок. Для гри мішечок можна зробити самостійно, головне правило, що б мішечок НЕ світло дає. У мішечок з щільної тканини помістіть всі деталі і попросіть дитину на дотик дістати ті фігури, які ви називаєте. Другий варіант гри: дитина сам дістає фігуру з мішечка і з закритими очима називає її. Ці варіанти гри можна використовувати для групи дітей в дитячому садку або початковій школі (Нуш). У гру можна ввести невеликий елемент змагання: діти по-черзі витягують фігури, виграє той, хто назве більше правильних відповідей. А що б зацікавити і утримати увагу малюків, обов'язково скажіть, що чарівний мішечок справжнісінький!
    Граючи з набором геометричних тел за методикою Монтессорі, дитина навчиться орієнтуватися в просторі і обов'язково згадає про неї на уроках математики. За допомогою такого набору у малюка будуть розвиватися логічне мислення, тактильне сприйняття, увагу і пам'ять. А підготувати руку до листа можна просто обводячи фігурки як трафарети.
    Виконано набір з дерева, яке є теплим і живим матеріалом для дитячих ігор і навчання.
Вік: від 3 роківМатеріал: деревоРозміри: 6х6х6 смКомплектація: 9 фігурВиробник: Komarovtoys (Україна)
@IQgra 
* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються пространственное восприятие, логика, мышления, творческое развитие, память, внимание