Набір дитячого бамбукового посуду 5 предметів Левеня 5 предметів (MH-2775)


Модель: mpl MH-2775
Наявність: Нет в наличии
247
Купити

Опис

    Екологічно чистий посуд з бамбукового волокна володіє унікальними властивостями, до яких також відноситься і протимікробний ефект. Бамбукове волокно запобігає розмноженню хвороботворних мікроорганізмів. Це міцний, але дуже легкий матеріал і на відміну від скла не розбивається навіть при падінні на підлогу.
Завдяки яскравості бамбуковій посуду і безлічі її корисних властивостей вона відмінно підходить дітям. Абсолютно нешкідлива для нас і навколишнього середовища.
Матеріал:
  • Природний компонент становить понад 99%.
  • 55% бамбукова фібра,
  • 25% деревина,
  • 15% кукурудзяний крохмаль
  • 5% полілактиду
Вимоги до експлуатації: температура використання від -20 до + 70 градусівМаксимальний час використання при температурі 70 градусів - 2 годиниНе рекомендується використовувати в мікрохвильовій печі і наливати в неї окріп.
Володіє антибактеріальними і протиалергічні властивості.
    Яскраві і кумедні малюнки на посуді привернуть увагу дитини і розважать його під час їжі! Радість в очах вашої дитини - гарантована. А так же - це відмінна ідея для подарунка! Набори існують в різних тематичних виконаннях і кольорах, це дозволить підібрати підходящий варіант як для хлопчиків, так і для дівчаток. Фраза "Ух ти!" при цьому подарунку вам гарантована!

Характеристики

Вік
Вік 1+