Набір для курсу навчання Gigo Гіроскоп (1245) - afk 1245


Виробник: Gigo
Модель: afk 1245
Наявність: На складі
5 799
Купити

Опис

    Завдяки науково-пізнавальному набору конструктора Gigo Lab, дитина стане більш уважною, посидючою, спостережливою, а також відчує себе справжнім дослідником.

    

    У комплект цього набору входять три IrDA двигуна, які використовують для збирання найпростіших пультів дистанційного керування. Комплектація набору дозволяє створювати різних роботів, які виконують різні функції і завдання. Діти познайомляться з законами сили обертання, званими гіроскопічним ефектом. Крім придбання навичок будівництва та конструювання, діти бачать результати своєї праці, пишаються ними і надихаються на подальшу роботу. Такий вид навчання поєднує в собі теорію і практику, а також захоплюючі експерименти.

    У програмі 20 уроків по 50 хв., 16 моделей + 4 творчі роботи (за 1 урок збирається 1 модель).

До набору входить: комплектуючі, навчальний посібник - 1 шт., 3D Smart Manual, система управління для педагога

Вік: 10+
Кількість деталей: 181 шт
Кількість навчальних годин: 20
Вага: 2 кг
Розміри упаковки: 44 x 21 x 24 см
Матеріал: пластик


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 10+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увагу, уяву, фантазію, інтелектуальний розвиток, пам'ять, власне мислення, емоційне благополуччя