Набір для курсу навчання Gigo Хімічна батарея (1242) - afk 1242


Виробник: Gigo
Модель: afk 1242
Наявність: На складі
6 909
Купити

Опис

    Набір для курсу навчання "Хімічна батарея" (1242) від Gigo принесе малюкові багато позитивних емоцій і допоможе розвинути фізичні навички та координацію рухів під час захоплюючої гри.

    Набір містить 132 елементи і 20 занять. Курс присвячений вивченню принципу створення соляної батареї, її застосуванню на практиці в сучасному світі. В ході занять діти ознайомляться з такими поняттями, як електроліти, хімічна активність металу, електролітична реакція. На заняттях діти створюють моделі зарядної станції, вентилятора, гібридного і прибирального автомобіля і запускають їх. На кожному занятті діти збирають нову модель і проводять з нею експеримент.

Особливості набору для курсу навчання "Хімічна батарея" (1242):

  • познайомить з кольорами;
  • 132 елементи;
  • 20 занять;
  • зручно брати маленькими ручками;
  • виготовлений з міцного пластику;
  • якісно, ​​добре виготовлений.

    Ігри та іграшки Gigo спрямовані на розвиток всіх здібностей дітей: розвиток дрібної моторики, мислення, координації, сприйняття кольорів.


Вік: від 7 років
Матеріал: пластик
В комплекті: 132 елементи
Розмір упаковки: 44 х 24 х 21 см
Виробник: Gigo


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 7+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увагу, уяву, фантазію, інтелектуальний розвиток, пам'ять, власне мислення, емоційне благополуччя