Набір для курсу навчання Gigo Роботи (1244R) - afk 1244R


Виробник: Gigo
Модель: afk 1244R
Наявність: Нет в наличии
6 972
Купити

Опис

    Курс включає в себе 20 занять. В ході занять дитина набуває навиків конструювання і моделювання. Вивчає методи керування напрямком обертання мотора постійного струму. Створюючи керовані моделі роботів на практиці, дитина знайомиться з моделлю машини і «механічної руки», управління ними за допомогою пульта дистанційного керування. Діти дізнаються про застосування роботів в повсякденному житті.

Переваги Gigo набору для курсу навчання Роботи

    Діти зможуть поєднувати теорію і практику та проводити експерименти. Ігровий набір допомагає розвитку логічного мислення, пам'яті, уяви, винахідливості і креативності.

Характеристики Gigo набору для курсу навчання Роботи

  • Вік: від 7 років
  • Розмір: 44 x 21 x 24 см

Комплектація Gigo набору для курсу навчання Роботи

  • 209 елементів
  • робочі зошити
  • Книга для викладача (доступний тільки електронний варіант)
  • Електронне навчання Гіго
  • додаток

* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 10+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увагу, уяву, фантазію, інтелектуальний розвиток, пам'ять, власне мислення, емоційне благополуччя