Набір для навчання Gigo Мозаїка (1192-1) - afk 1192-1


Виробник: Gigo
Модель: afk 1192-1
Наявність: Нет в наличии
2 319
Купити

Опис

    Компанія Gigo представляє вашій увазі чудовий набір для складання різних мозаїчних зображень. Цей навчальний комплект, що складається з маленьких різнокольорових деталей, буде сприяти розвитку у талановитого дитяти пам'яті і уяви. Набір призначений для малюків старше 3-х років.
    Складові цього навчального набору були зроблені з високоякісного матеріалу, безпечного для здоров'я крихіток. Різноманітність форм деталей мозаїки і їх яскраві, насичені кольори будуть незмінно викликати у дитини інтерес. Під час створення мозаїчних картинок у малюка буде розвиватися уява, логічне мислення, уважність до деталей, а також дрібна моторика. Кропіткий процес творення картинок вимагатиме від дитини зібраності, посидючості, концентрації уваги і точності рухів.

Набір містить:
  • квадратні елементи - 14 шт;
  • секторні елементи - 14 шт;
  • трикутні елементи - 14 шт;
  • круглі елементи - 14 шт.
  • для кожного з 4 кольорів: червоного; зеленого; синього; жовтого.


Вік: 3+ Комплектація: 224 дет.Виробник: Gigo
* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 4+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увагу, уяву, фантазію, інтелектуальний розвиток, логіку, математичні поняття, пам'ять, власне мислення, емоційне благополуччя