Набір для навчання Gigo Пластикові намиста (1041-6R) - afk 1041-6R


Виробник: Gigo
Модель: afk 1041-6R
Наявність: Нет в наличии
897
Купити

Опис

    Набір для навчання від Gigo - це прекрасна іграшка для вашого малюка! Тепер дозвілля вашого малюка буде більш захоплюючим і цікавим, дитина на довгий час буде захоплена новим придбанням, а у батьків з'явиться час для домашніх справ.
    Комплект складається з 300 намистин, які виготовлені в різних формах і кольорах. Також до набору намистин додаються 6 шнурків для їх нанизування і 10 карток з прикладами порядку їх чергування. При нанизуванні намистин на шнурок у дитини стимулюється розвиток координації рухів і дрібної моторики, колірного сприйняття і логічного мислення, пам'яті та уяви. Малюк під час гри виявляє винахідливість і увагу до деталей, що сприяє його емоційному благополуччю і творчому розвитку.
Вік: 3+ Матеріал: пластик Комплектація: 300 намистин трьох форм, шести кольорів, 6 кольорових шнурів, 10 карточок з прикладами Виробник: Gigo 
* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 4+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увагу, уяву, фантазію, інтелектуальний розвиток, логіку, математичні поняття, пам'ять, власне мислення, емоційне благополуччя