Набір для навчання Gigo Підставка для навчальної панелі (1193R) - afk 1193R


Виробник: Gigo
Модель: afk 1193R
Наявність: На складі
3 771
Купити

Опис

    Ваш малюк неодмінно оцінить гідно цю зручну, міцну підставку для навчальної панелі від виробника Gigo. Ця конструкція призначена для фіксації панелі в комфортному для малюка положенні, а також для зберігання допоміжних навчальних матеріалів. Виріб призначений для використання дітьми старше 3-х років.
    Підставка призначена для надійного закріплення навчальної панелі 1177-1. Фіксація навчальної панелі проводиться під оптимальним для дитини нахилом за допомогою 4-х міцних гвинтів. Конструкція виготовлена ​​з безпечних для дитячого здоров'я матеріалів. Висота підставки і кут нахилу панелі розроблені з урахуванням зростання і фізичних параметрів 3-річних малюків. Для зберігання навчальних матеріалів і додаткових коштів у нижній частині підставки розташована міцна полиця, виготовлена ​​з високоякісної пластмаси.
Вік: 3+ Комплектація: 39 дет. Виробник: Gigo 
* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 4+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увагу, уяву, фантазію, інтелектуальний розвиток, логіку, математичні поняття, пам'ять, власне мислення, емоційне благополуччя